Bedrijfstheater

THE BIG MO zet theater in als middel om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Want dat is waar professioneel bedrijfstheater om draait: het effect dat u wilt bereiken bij uw doelgroep. De acteurs van The Big Mo verzorgen resultaatgerichte voorstellingen en workshops voor uiteenlopende branches en vakgebieden en op ieder organisatieniveau. Met humor, plezier en aandacht voor uw inhoud inspireren zij uw publiek. The Big Mo stimuleert de dialoog met de zaal, gaat het gesprek aan met uw gasten en maakt de inhoud zichtbaar en concreet in scenes. 

Zij kunnen daarbij prima samenwerken met uw opleiders, sprekers en trainers, er is tweerichtingsverkeer tussen spelers en publiek en ieder thema is geschikt.

The Big Mo helpt u informeren, motiveren en inspireren. Dat is de kracht van bedrijfstheater.

Talkshow of Meespeelvoorstelling op Maat
Een geïmproviseerde cabaretshow met uw bedrijf in de hoofdrol. De gasten zijn medewerkers uit uw bedrijf, van postkamer tot directie. De show is compleet met reclames, soaps, films en komedies. Het is net een avond TV kijken en lekker zappen. Een complete voorstelling met muziek, improvisatie en spel, mogelijk rondom elk gewenst thema.

Voorstelling op maat en Workshop teambuilding
Improvisatietheater leent zich perfect voor teambuilding. Ze leren de basis van improvisatie, en The Big Mo maakt van uw groep een team en laat de deelnemers in hoog tempo samenwerken, improviseren en pret maken. De workshop teambuilding werkt omdat improvisatietheater gericht is op doelgerichte samenwerking. Uw team gaat elkaar versterken door de ideeën van de ander krachtiger te maken en zo elkaar te laten schitteren. Een positieve ervaring, met veel humor. The Big Mo mocht al honderden teamleden samenbrengen. Uw team ook?

De laagdrempelige workshop teambuilding bevordert de samenwerking en laat onvermoede talenten en capaciteiten tot bloei komen. Zo ontdekken de deelnemers pas goed waar zij én hun team toe in staat zijn. Een bijzonder leuke en positieve ervaring die zij ook meenemen in de dynamiek van hun dagelijks werk.The Big Mo zorgt voor scherpe liedteksten en sketches en laat het publiek regelmatig aan bod komen. Een ideale teambuilding in combinatie met theatraal vermaak.

Bedrijfstheatermatch
Een dynamisch concept welke u vrij kunt invullen, bijvoorbeeld met effectieve, verdiepende workshops of een gezamenlijke voorstelling. Welke opzet u ook kiest, de ervaren acteurs en muzikanten van The Big Mo laten inhoud en humor voorop staan. The Big Mo zorgt ervoor dat uw thema’s op een onvergetelijke manier aan bod komen. Bedrijfstheatermatch is geschikt voor groepen vanaf 8 personen, tot een theater vol met uw personeel. Het leent zich uitstekend om fuserende teams te laten samenwerken, om een vermakelijke strijd te ontketenen tussen verschillende afdelingen en om een beleidsdag met het management mee af te sluiten.

YouTube video