De Zandtekenaar

De Zandtekenaar schildert in zand. Live ontstaan levensechte zandschilderijen van mensen, verhalen en vormen.
Het zandschilderen is een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Het werk wordt omlijst met muziek.
Ook een show op maat met daarin uw bedrijf, het nieuwe product of uw directeur als centraal thema is mogelijk.
Met live muziek of een verteller, u kunt het zo groot maken als u wilt.


Vaste shows
In onze vaste shows hebben we vaste thema’s en verhalen. Hebt u een middag waarin u uw mensen out of the box wilt laten nadenken? Dan is Open Your Mind een prima start voor de brainstorm. Of zoekt u gewoon een mooi inspirerend bekend verhaal? Denk aan Assepoester, 1001 Nacht of Erik en het klein insectenboek. Natuurlijk mag het kerst- en paasverhaal niet ontbreken, wij steken deze wel in een heel modern jasje!

De vaste shows zijn op muziek, live of mp3.

Voorstelling ‘Verlicht’ voor de Uitvaartbranche
Verlicht is een troostend verhaal over liefde, afscheid en mooie herinneringen. Het is speciaal ontwikkeld voor lichtjesavonden en herdenkingsbijeenkomsten. Op verzoek kunnen er ook een of meerdere portretten gemaakt worden van degenen die herdacht worden. Of een verhaal op maat, geschilderd in zand. In combinatie met Verlicht creëert u een stijlvolle en intiem moment met de nabestaanden.

Maatwerk
Ons maatwerk onderscheidt ons van andere aanbieders. Meer lezen over het maatwerk van de zandtekenaar? Klik hier voor op:

Portretten en/of levensverhalen in zand

– Unieke show, exclusief voor jou

YouTube video