De Zandtekenaar maatwerk shows

U hebt een congres, speech, vergadering, personeelsbijeenkomst of een jubileum waarvoor u iets bijzonders zoekt, iets persoonlijks en unieks, dat indruk maakt.

Denk dan eens aan maatwerk. Op basis van het thema van uw bijeenkomst maakt De Zandtekenaar een fascinerend verhaal in zand. Hierbij wordt altijd nieuwe muziek gecomponeerd, zodat het geheel helemaal af is. Een indrukwekkend showelement, verrassend voor tijdens uw congres, beurs of seminar.

– Geïllustreerde speech
– Informatiefilm of animatiefilm
– Show met live muziek
– Levensverhaal
– Zandschilderij

Meer voorbeeldfilmpjes vindt u op: www.dezandtekenaar.nl

Nog meer zeggingskracht wordt toegevoegd met vertellers en live-muzikanten. Wel eens aan gedacht om uw speech te illustreren met zandtekeningen? En wat dacht u van een portret, ter plekke gemaakt?

Een levensverhaal, daar wel eens aan gedacht? Speciaal voor de uitvaartbranche ontwikkelde we een vaste show Verlicht. Iets persoonlijker kan ook door belangrijke gebeurtenissen uit iemand leven in zand te vertellen.

Een informatiefilm, zelfs dat kan. Kijk naar de informatiefilmpjes hieronder van VSL en Onverklaarbare Klachten, die we maakte in opdracht van Universiteit Utrecht. Met meerdere camera’s nemen we uw unieke show op en leggen met een animatie van 1 tot 3 minuten uit wat u wilt zeggen aan uw doelgroep. Storyboard, tekeningen, opnames, montage en muziek, alles in goed overleg met u.

Een wel heel bijzonder geschenk: een zandschilderij, of raamkunstwerk. Het zandkunstwerk wordt bijvoorbeeld gemaakt op canvas of plexiglas, hiermee is het een schilderij. Op plexiglas kan het eventueel voor een raam gehangen worden. Van twee kanten dus zichtbaar en het doorschijnen van het daglicht geeft de zandschildering een magische werking. Het maken van het kunstwerk kan live gebeuren en wordt gelardeerd met muziek. Het zandschilderij zelf kan op het uw gewenste materiaal gedrukt worden. Dit duurt enige dagen.

YouTube video