Fakespeech

U kondigt mij aan als  Drs. van de universiteit Twente. Als onderzoeker/wetenschapper heb ik nog weinig ervaring met het spreken voor grote groepen mensen, het publiek ziet het even somber in. Maar dan volgt een hilarisch half uur cabaret, in Nederlands met een Twents accent. De thema’s sluiten perfect aan bij uw event.

Elke voorstelling biedt een solide basis voor inhoudelijke gesprekken. Door het spelen van realistische en herkenbare situaties in de speech, krijgt u concrete handvatten om de na gesprekken op te baseren. Een spreker die kundig lijkt, maar… het eigenlijk niet is: als professor, als sterrenkundige, als hoogleraar, arts, zorgverzekeraar, als….

Het verhaal van onze nep-spreker of spreekster is toegespitst op de thematiek van de dag. Hij of zij weet, via absurde hilarische omwegen, een logisch betoog te houden. Het publiek vraagt zich echter meer en meer af hoe deze spreker in hemelsnaam hier verzeild is geraakt…
Thema’s waarin wij het sterkst zijn:

  • de zorg
  • onderwijs
  • innovatie
  • samenwerken
  • wetenschap: technologische ontwikkelingen
  • duurzaamheid

Voor dit maatwerk is een intakegesprek noodzakelijk. Wij maken met u een telefonische afspraak (of komen bij u op bezoek) om ons goed te verdiepen in uw onderwerp. Wij horen graag alles over de zaken die u voor het voetlicht wil brengen, struikelblokken, gedrag, nieuwe producten. Vervolgens zetten wij dat in een kader, bijvoorbeeld met zandtekenen maken we een visueel verhaal, of met improvisatietheater, waarin wij spiegelen. Een spel is in te zetten om de samenwerking te bevorderen of informatie te delen over bijvoorbeeld nieuwe collega’s. Uiteraard informeren wij u over hoe wij uw onderwerp vorm geven, zodat u weet wat u kunt verwachten.

Enfin, er is genoeg te bespreken om uw doelgroep aan te spreken, inspireren en motiveren

Of het nu gaat om een congres of seminar, klantendag, herendiner of personeelsbijeenkomst: gegarandeerd gedenkwaardig.

YouTube video