Informatie of animatie film

Een informatiefilm of een animatie als trailer, zelfs dat kan. 

Trailer
Met meerdere camera’s nemen we jouw unieke maatwerkshow op en leggen met een animatie van 1 tot 3 minuten uit wat je wilt zeggen aan jouw doelgroep. Storyboard, tekeningen, opnames, montage en muziek, alles in goed overleg.

Hoe werkt het realiseren van een informatiefilm?
Kijk naar de informatiefilmpjes van VSL en Onverklaarbare Klachten, die we maakten in opdracht van respectievelijk Universiteit Utrecht en VSL in Delft en je hebt een indruk.

Een maatwerk-voorstelling vraagt om zorgvuldige voorbereiding. In een (telefonisch) overleg vragen wij je uit over de boodschap, de doelgroep en de sfeer die je wilt meegeven in de show. Aan de hand hiervan maken we een storyboard dat we je voorleggen. Er zijn maximaal twee correctie rondes. Na goedkeuring gaat De Zandtekenaar repeteren met onze regisseur om alle tekeningen en overgangen goed in de vingers te krijgen. Vervolgens wordt er nieuwe muziek onder gecomponeerd, helemaal in jouw smaak en stijl.

Indien je gebruikt maakt van een voice-over of verteller worden er proza geschreven die jouw boodschap reflecteert. Ook dit wordt na goedkeuring gerepeteerd met een regisseur. Eventueel met live muzikanten als je dat wenst.
De gemiddelde voorbereiding duurt drie weken. Zo kunnen wij alle opdrachtgevers voldoende aandacht geven. Overweegt je om een eigen unieke voorstelling te laten maken wees er dan ruim op tijd bij.

Niet alles is te voorzien, dat begrijpen wij. In bijzondere situaties moet er snel geleverd worden. Natuurlijk doen wij dat en proberen wij met u een oplossing te zoeken om uw eigen unieke verhaal toch te kunnen laten zien.

Deze grondige voorbereiding garandeert dat uw eigen únieke show ontstaat!

YouTube video