Pubkwis online

Afbeelding met kop, tafel, koffie, binnen Automatisch gegenereerde beschrijvingSpeciaal voor deze periode, waarin social distance belangrijk is, ontwikkelde RB-Producties een online versie van deze Pubkwis. Uw medewerkers krijgen een borrelbox thuisgestuurd met daarin wat drankjes en knabbeltjes + een wedstrijdpet. Ook zitten de spelregels in de box met een inlogcode voor toegang tot het online spel.

Online ontmoeten de teamleden elkaar en strijden de verschillende teams tegen elkaar onder begeleiding van de presentator en muzikanten. Na afloop is er een prijs voor het winnende team en een indivuduele prijs voor de speler met de meeste punten.

YouTube video

Met 60 collega’s hebben wij op 24 november de Pubkwis gedaan onder leiding van Robbin. Wat hebben wij een gezellige avond gehad! Robbin en team, heel erg bedankt hiervoor!

– Dirkzwager advocaten en notarissen

 

De pubkwis bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën:

Ronde 1 – Algemene kennis
Ronde 2 – Ronde op maat, bedrijf gerelateerd
Ronde 3 – De muziek ronde, live gespeelde covers en intros door de muzikanten
Korte pauze
Ronde 4  – Video ronde
Ronde 5 – Finale ronde

De Pubkwis is dé ideale manier om een gezellige avond samen vliegend te beginnen.

Toelichting maatwerk

Het is mogelijk om een ronde vragen over de bedrijfstak of afdeling in de kwis te verwerken. Hiervoor kunt u 12 vragen aanleveren per email. Dit mogen alle soorten vragen zijn: openvragen, meerkeuze, videofragmenten, foto’s enz. Wij verwerken de aangeleverde vragen in een flitsende ronde.

 

De borrelboxen hebben we in 3 varianten:

Borrelbox € 22,95 >   Blikjes Grolsch(2)- Speciaalbier (1)
Flesje droge witte wijn- icetea, Zakje Lays naturel chips-
Bakje gezouten-nootjes- Popcorn met kekke popcorn beker- gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Borrelbox € 29,95 >   Blikjes Grolsch (3), Speciaalbier (1) Flesje droge witte wijn, Flesje rode wijn, Zakje naturel en paprika chips, icetea,  Bakje gezouten nootjes, popcorn met kekke popcorn beker, Doosje toastjes- gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Borrelbox € 34,95 > Blikjes Grolsch (4) Speciaalbiertjes (2)
Flesje droge witte wijn, flesje rode wijn, Zakje naturel
en paprika chips, Bakje gezouten nootjes, icetea, popcorn met kekke popcorn beker, Doosje toastjes, gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

 

Reviews:

Cobot Rotterdam
Beste Robbin,
De online pubkwis was echt heel leuk, vooral de muziekronde vond ik erg leuk, dat hebben jullie heel knap gedaan!
Heb ervan genoten en volgens mij waren mijn collega’s ook erg enthousiast.
Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!
Fijne dagen gewenst.

Varex:
Inmiddels hebben we al een aantal malen met Robbin samengewerkt in de Sinterklaasperiode en telkens zijn we erg tevreden. De Pubkwis heeft hij erg goed en enthousiast gebracht, waarmee we op een gezellige en succesvolle avond terugkijken. Graag tot de volgende ronde!

 

FTNON Almelo:
Omdat ook bij ons alle uitjes dit jaar niet konden doorgaan en wij tevens geen kerstborrel konden houden hebben wij als Personeelsvereniging van FTNON gezocht naar een online event. Wij zijn uitgekomen bij Robbin en zijn team en hebben hier absoluut geen spijt van. We hebben een erg gezellige avond gehad en veel gelachen. Vooral de maatwerkronde, die bij ons bestond uit Twentsche Uitspraken, was erg geslaagd. Ook nadat de quiz was afgelopen zijn er enkele collega’s digitaal blijven hangen dus de sfeer zat er goed in. Al met al een hele fijne avond gehad!