Escape Game Online

Escape Company Game
Dit is een corona-veilige-variant op het gigantische succes van het real-life spel ‘escape room’. Online interactief met je publiek vanuit je bedrijf bereik je je doelgroep.

Een escaperoom (ook wel escape game of ontsnappingsspel genoemd) is een interactief spel, waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten zo snel mogelijk (meestal binnen 60 minuten) uit de kamer zien te ontsnappen. Dit kan alleen door in de escape room puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Hoe beter je daarin slaagt, hoe sneller je bij de ontsnapping komt.

Hoe werkt het?Je doelgroep volgt via je website de presentator van het spel. Hij moet een kluis kraken waarin de prijs ligt en die kluis staat ergens in jullie locatie op een prominente plek. Daarom heet het spel voor deze keer dan ook Escape Company! Om uit het pand te komen heeft de presentator een viercijferige code nodig. Je doelgroep kan vanuit huis live meespelen om de code te kraken.

Om de code te verkrijgen moet de presentator vier opdrachten volbrengen, iedere opdracht ligt verstopt op een plek in het bedrijf. De opdrachten zitten in gouden enveloppen. Bij de oplossing van een opdracht ontvangt de presentator een cijfer. Zijn de vier cijfers geraden dan kan hij de kluis kraken. De online deelnemers kunnen meespelen via een privébericht op facebook de code doorsturen. Degene die als eerst de juiste code heeft opgestuurd krijgt de prijs die verstopt ligt in de kluis op het toneel.

Op maat
Speciaal voor bedrijven en instellingen maken wij het spel op maat. De opdrachten worden opgenomen in een dag, we nemen in één dag vier afleveringen op, bij de laatste aflevering openen we de kluis en wordt bekend gemaakt wie uit jouw doelgroep de juiste code heeft geraden.

YouTube video