De online muziekbingo! Live gepresenteerd met muzikanten
Verander je huiskamer voor een avondje om tot bingo-café; pak onze borrelbox voor 2 personen erbij en speel samen met andere collega’s een avondje bingo via Zoom-verbinding.

Alle medewerkers ontvangen een goedgevulde borrelbox. Hierin zit alles om je huiskamer om te toveren tot café, lekkers voor de borrel, een gekleurde bingo-pet waarmee je kans kunt maken op extra prijzen en natuurlijk de speciale bingo-kaarten.
Je maakt tijdens de bingo kans op geweldige prijzen.

Hoe werkt het?
In plaats van een Bingo-kaart met getallen, krijgt iedere deelnemer een bingo-kaart met diverse artiesten en titels.
Er wordt één grote bingo-ronde gespeeld waarbij je de naam van de artiest en titel van het nummer moet aanstrepen aan de hand van (door de band) gespeelde intro’s. De bovenste rij vol is een 3e prijs. De bovenste 2 rijen is een tweede prijs en de hele kaart vol is een eerste prijs. En net zoals bij het ‘normale’ Bingospel: Bij een valse bingo moet je natuurlijk een liedje zingen ;-).

Tussen de rondes door kun je tevens kans maken op leuke extra prijzen. In iedere borrelbox zit een gekleurde pet met een nummer. Tijdens de bingo trekken we willekeurig diverse lootjes waarin deelnemers kans maken op extra prijzen.

Wij kunnen de borrelboxen leveren op locatie zodat de medewerkers deze zelf kunnen afhalen op de betreffende locatie maar wij kunnen de borrelboxen ook via POST NL laten bezorgen bij de mensen thuis.

De muziekbingo kunnen wij op iedere bedrijfslocatie opnemen, ergens in het bedrijf richten wij een studio in met onze eigen (professionele) licht en- geluid-set maar wij kunnen de muziekbingo ook uitzenden vanuit onze eigen studio of een extern te huren locatie.

YouTube video

Maatwerk ronde:Het is mogelijk om de bingokaarten te voorzien van bedrijfslogo. Daarnaast kunnen we muzikale verzoekjes verwerken in onze voorbereiding.

Borrelboxen:
Borrelbox € 25,00 > Blikjes Grolsch(3)-Flesje droge witte wijn-
Zakje Lays naturel chips- Bakje gezouten-nootjes-
Popcorn- gekleurde pet inclusief lootje

Borrelbox € 30,00 > Blikjes Grolsch (4), Flesje droge witte wijn,
Flesje rode wijn,Zakje naturel en paprika chips,
Bakje gezouten nootjes, popcorn, droge metworst,
Doosje toostjes- gekleurde pet inclusief lootje

Borrelbox € 35,00 >Blikjes Grolsch (6), Texels skuumkoppe (1) IPA speciaalbier (1)
Flesje droge witte wijn, flesje rode wijn, Zakje naturel
en paprika chips, Bakje gezouten nootjes, popcorn, droge metworst,
Doosje toostjes, tony chocolonely, gekleurde pet inclusief lootje

De RB Producties band:
Zang en quizmaster– Robbin Breuer
Piano – Ted Tenten
Gitaar – Mark Breuer
Percussie – Bram Heldens
DJ: Jeroen Ketterïng