Nieuwjaars pubkwis

Speciaal voor deze periode, waarin social distance belangrijk is, ontwikkelde RB-Producties een online versie van deze Pubkwis. Uw medewerkers krijgen een borrelbox thuisgestuurd met daarin wat drankjes en knabbeltjes + een wedstrijdpet. Ook zitten de spelregels in de box met een inlogcode voor toegang tot het online spel.

Online ontmoeten de teamleden elkaar en strijden de verschillende teams tegen elkaar onder begeleiding van de presentator en muzikanten. Na afloop is er een prijs voor het winnende team en een indivuduele prijs voor de speler met de meeste punten.

De pubkwis bestaat uit een aantal rondes in verschillende categorieën:

Ronde 1 – Algemene kennis
Ronde 2 – Maatwerkronde, bedrijfs gerelateerd
Ronde 3 – De muziek ronde, live gespeelde covers en intros door de muzikanten
Korte pauze
Ronde 4  – Video ronde
Ronde 5 – Finale ronde

De Pubkwis is dé ideale manier om een gezellige avond samen vliegend te beginnen.

Toelichting maatwerk

Het is mogelijk om een ronde vragen over de bedrijfstak of afdeling in de kwis te verwerken. Hiervoor kunt u 12 vragen aanleveren per email. Dit mogen alle soorten vragen zijn: openvragen, meerkeuze, videofragmenten, foto’s enz. Wij verwerken de aangeleverde vragen in een flitsende ronde.

De borrelboxen hebben we in 3 varianten:

Borrelbox € 22,95 >   Blikjes Grolsch(2)- Speciaalbier (1)
Flesje droge witte wijn- icetea, Zakje Lays naturel chips-
Bakje gezouten-nootjes- Popcorn met kekke popcorn beker- gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Borrelbox € 29,95 >   Blikjes Grolsch (3), Speciaalbier (1) Flesje droge witte wijn, Flesje rode wijn, Zakje naturel en paprika chips, icetea,  Bakje gezouten nootjes, popcorn met kekke popcorn beker, Doosje toastjes- gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Borrelbox € 34,95 > Blikjes Grolsch (4) Speciaalbiertjes (2)
Flesje droge witte wijn, flesje rode wijn, Zakje naturel
en paprika chips, Bakje gezouten nootjes, icetea, popcorn met kekke popcorn beker, Doosje toastjes, gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

YouTube video