Top 2000 online

Een spektakel met live-muziek tijdens onze TOP 2000 online

Uw medewerkers krijgen een borrelbox thuisgestuurd met daarin wat drankjes en knabbeltjes en een gekleurde wedstrijdpet die bepalend is voor je team. Ook zitten de spelregels in de box met een inlogcode voor toegang tot het online spel.

Bent u op zoek naar een muzikale online quiz? Dan is de Top 2000 echt iets voor u! Waarschijnlijk bent u bekend met de top 2000 die ieder jaar rond de laatste dagen van het jaar op Radio 2 wordt uitgezonden. Wilt u uw muzikale kennis testen en strijden tegen collega’s of vrienden, gewoon vanaf de bank? Aarzel dan niet!

Doel:

Onder begeleiding van de muzikanten wordt het online spel gespeeld. De show kent verschillende rondes. Zo moeten de teams thuis zo snel mogelijk de live gespeelde intro’s van nummers raden en deze nummers worden live gespeeld online! Naast intro’s spelen we covers in diverse genres en nummers door elkaar. Naast de live muziek zijn er ook vragen over artiesten, oude videoclips en nog veel meer! Onze online spelshow speelt u onder begeleiding van een professionele presentator en muzikanten.

YouTube video

 

De top 2000 inclusief borrelbox voor iedere deelnemer:

De borrelbox:

   

Borrelbox € 22,95 >   Blikjes Grolsch(2)- Speciaalbier (1)
Flesje droge witte wijn- icetea, Zakje Lays naturel chips-
Bakje gezouten-nootjes- Popcorn met kekke popcorn beker- gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Borrelbox € 29,95 >   Blikjes Grolsch (3), Speciaalbier (1) Flesje droge witte wijn, Flesje rode wijn, Zakje naturel en paprika chips, icetea,  Bakje gezouten nootjes, popcorn met kekke popcorn beker, Doosje toastjes- gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Borrelbox € 34,95 > Blikjes Grolsch (4) Speciaalbiertjes (2)
Flesje droge witte wijn, flesje rode wijn, Zakje naturel
en paprika chips, Bakje gezouten nootjes, icetea, popcorn met kekke popcorn beker, Doosje toastjes, gekleurde pet, uitlegkaart met inlogcode

Reviews:

Lely Center:

Afgelopen vrijdag was het zover: de strijd barstte los! Om 20:00 ‘s avonds hadden we met alle collega’s van ons center een online TOP 2000 QUIZ. De messen waren geslepen en iedereen was vastberaden met de winst er van door te gaan. 🙌
De collega’s waren onderverdeeld in vier teams; oranje, rood, wit en blauw. Aan de hand van muzikale vragen en onder het genot van een goedgevulde borrelbox werd de kennis getest van jong en oud. 😉 Gelukkig had iedereen zich fantastisch voorbereid, dus de goede antwoorden vlogen je om de oren. Van Danny Vera tot ABBA en van Guns N’ Roses tot Nick en Simon. In Zelhem zijn we op de hoogte van de laatste hits!
Via deze weg willen wij RB Producties bedanken voor de organisatie van deze avond. Het was TOP!

Kramp:

Goed georganiseerd, goed gevulde borrelbox en een leuke afwisseling tussen diverse muziekstijlen. De lol en chemie spatte van het scherm af. Ook erg leuk om de collega’s zo enthousiast te zien. Dank voor de leuke avond.

 

Bouwbedrijf Boot Breda:

Afgelopen zaterdagavond met collega’s een online Top 2000 quiz gespeeld. Deze quiz was tot in de puntjes top georganiseerd door Robbin. Ondanks alle corona maatregelen op deze manier toch een gezellige avond voor de collega’s kunnen organiseren. Wat hebben we ervan genoten.