De Grote Bingo Show

 Onder begeleiding van een vierkoppige live band

De Grote Bingo Show is een combinatie van de traditionele bingo met bingokaart en ballen, een muziekbingo en diverse loterijen.
De muziekbingo doen we met onze vierkoppige liveband. Diverse korte muziekfragmenten maken uit wie als eerste zijn bingokaart vol heeft en wint.

Een beregezellige spelshow met livemuziek en leuke prijzen.

Duur spelshow: 1,5 uur exclusief pauze.

 

Hoe werkt het?

Iedere deelnemer krijgt 3 bingokaarten. De eerste bingokaart is voor een traditionele bingo. In een bingo apparaat zitten 75 balletjes, die één voor één uit het apparaat komen rollen. Het cijfer op dat balletje wordt bekendgemaakt en alle spelers die het getal op hun kaart hebben staan, strepen het af. Naarmate er meer getallen worden afgestreept, komt de eerste prijs steeds dichterbij.

 

Bij de tweede bingokaart komen de muzikanten ten tonele In plaats van een Bingokaart met getallen, krijgt iedere deelnemer een bingokaart met diverse artiesten en titels. Er wordt één grote bingo-ronde gespeeld waarbij je de naam van de artiest en titel van het nummer moet aanstrepen aan de hand van (door de band) gespeelde intro’s en covers. De bovenste rij vol is een 3e prijs. De bovenste 2 rijen is een tweede prijs en de hele kaart vol is een eerste prijs.

 

Ronde drie is de finaleronde met het traditionele bingospel. De persoon die als eerste de bingokaart vol heeft wint de hoofdprijs!

Tussen de rondes door kun je tevens kans maken op leuke extra prijzen. Uit de loterij ballenbak worden diverse balnummers getrokken voor extra prijzen.

Een beregezellige spelshow met livemuziek en leuke prijzen. Duur spelshow: 1,5 uur exclusief pauze.

De RB Producties band:

Zang en quizmaster– Robbin Breuer
Gitaar – Mark Breuer
Percussie – Bram Heldens
Saxofonist- Jaap van den Berg