De Pubquiz

Pubquiz met live muzikanten en maatwerkronde.

Met spraakmakende vragen en enthousiaste presentatie is onze pubquiz dé invulling voor je teamuitje, bedrijfsborrel of personeelsfeest.
Onze pubquiz bestaat uit diverse vragenrondes voorzien van quiztafels, rad van fortuin, live muzikanten en maatwerkronde.
Veel interactie, gezelligheid en humor zijn de ingrediënten voor onze hilarische pubquiz. Welk team weet de meeste punten te scoren in diverse afwisselende rondes en gaat naar huis met een waanzinnige prijs?

Het is mogelijk om een ronde vragen over de bedrijfstak of afdeling in de pubquiz te verwerken.
TIP: Boek onze pubkwis in combinatie met onze steengoede live muzikanten. Gegarandeerd succes!
De muzikanten + zanger en presenator spelen live covers en intro’s, dit geeft de pubquiz een extra sfeervol karakter.

 

MAATWERK

Business pubquiz:

Vele -oh ja!- momenten, een flinke dosis humor en hilarische interacties. Dat is onze pubquiz voor bedrijven! De bedrijf gerelateerde vragenrondes worden afgewisseld met algemene kennis, muziek, en videorondes. Het team met de meeste punten gaat naar huis met een leuke prijs.

 

Reviews:

CIMSOLUTIONS maakt al jaren gebruik van de muzikale diensten van RB Producties. In welke setting of context ook, RB Producties, met leadman Robbin Breuer, maakt van elke gelegenheid een muzikaal feest. Dit jaar viert CIMSOLUTIONS haar 30-jarige jubileum en voor zowel onze viering met klanten als voor ons leveranciers event verzorgde RB Producties een kleurrijke, geanimeerde en levendige muzikale invulling van de avond compleet met pubquiz en spelshow.
Bovenstaande is slechts een beperkte greep uit het ruime aanbod van activiteiten en mogelijkheden die RB Producties heeft om een dag of avond om te toveren in een geanimeerd samenzijn. Met alle positieve ervaringen beveelt CIMSOLUTIONS RB Producties van harte aan!

 

Dankzij Robbin en team hadden wij een fantastische avond! Ter ere van ons 10-jarig jubileum zochten wij een avondvullend programma. Via een relatie werden wij getipt over RB Producties. Na uitgebreid en fijn eerste contact kozen wij voor de pubquiz. Niet zomaar een pubquiz, maar mét livemuziek en zang tijdens de muziekrondes. De quiz is goed opgezet, bevat onwijs leuke vragen en brengt veel humor mee! RB Producties denkt mee, creëert een gezellige sfeer en betrekt het publiek op een hele leuke manier. Het team van Dag1 vond het geweldig! Kortom, op zoek naar een geweldige avond met top amusement? Schakel dan RB Producties in!

Klik hier voor meer reviews