Ronde 1: De muziekronde
De grootste muzikale helden allertijden, onze live band speelt covers en intro’s van de grootste artiesten ooit! Weet jij de naam van de artiest en de titel van het nummer? Herken je het nummer ook nog als we de melodie veranderen? Andre Hazes in een Ragea style, Marco Borsato in Country Style en was dat nu Queen in een Blues versie?

Ronde 2: De vragenronde
De algemene kennis in het thema superhelden wordt getest. Niet alleen Wonder Woman, Batman en de Hulk komen voorbij maar ook televisiehelden, sporthelden en andere legendarische superhelden komen langs in deze flitsende ronde.

Ronde 3: De videoronde
Video fragmenten van historische gebeurtenissen worden gestopt en dan komt de vraag, hoe loopt dit af?! Welk twee teams hebben de meeste punten gescoord en strijden vervolgens in de grote finale!

Ronde 4: De finale
Welk team kan de meeste regels meezingen van een door de band gespeelde karaoke versie? Het team dat de meeste regels kan meezingen mag draaien aan het rad van fortuin!

Maatwerk
Deze quiz is ook op maat te verkrijgen. In elke ronde worden vragen en beelden verwerkt die betrekking hebben op het bedrijf of het thema van de dag.