Beer-shower

Niet alleen babyshowers voor vrouwen, maar nu ook babyshowers voor mannen. Niks geen alcoholvrije drankjes en schattige cupcakes. Bij een beershower draait het vooral om bier en hilarische games. Als mannen onder elkaar, nog even genieten van het leven voor de vieze luiers, slapeloze nachten en hormonen in huis.

 

In twee teams strijden de mannen om een fantastische prijs. De teams krijgen de taak om 6 kisten te openen, in iedere kist zit een opdracht, het team dat de opdracht wint krijgt een speen, het team dat op het einde de meeste speentjes heeft verzameld wint de game.

 

  • Babyfles drinken: In de eerste kist zitten 6 babyflesjes gevuld met bier, kies 3 teamleden uit per team die snel kunnen drinken, speler 1 start met het leegdrinken van zijn flesje bier, is het flesje leeg mag de volgende deelnemer starten. Het team dat als eerste de drie flesjes leeg heeft gedronken wint de eerste game.
  • Babyvoedingswedstrijd: Maak tweetallen en ga tegenover elkaar zitten. Een iemand moet geblinddoekt zo snel mogelijk diegene tegenover zich voeren. Van wie het potje het snelst leeg is wint!
  • Balloon popping: Je maakt twee groepen. Iedereen bindt een touwtje met een ballon eraan om zijn middel. Als de eerste ballon kapot is gemaakt, is het de beurt voor de volgende. Welke groep het snelste alle ballonnen kapot heeft kunnen maken wint!
  • Papa’s in balans. De reuze jenga toren staat opgebouwd, 1 voor 1 mogen de mannen een blokje uit de toren halen. Het team die de toren laat omvallen verliest de game.
  • Bad-eendjes schieten. Ieder team bouwt een katapult van palen, touwen en elastieken. Beide teams krijgen 10 min. de tijd voor het bouwen van de katapult en het proefschieten. Vervolgens schiet ieder team om en om een badeentje weg in het veld, wordt het bad-eendje gevangen door een speler voorbij de eerste pion dan krijgen ze 10 punten, voorbij de tweede pion is 25 punten en voorbij de derde pion is 50 punten. Het team met de meeste punten wint.
  • Finalegame. Quizje voor de papa’s wat weten de aanstaande vaders eigenlijk over baby’s, vrouwen en de zwangerschap? In deze finale-ronde komen we er achter welk team naar huis gaan met de prijs