Escape Fort Island

Escape Fort Island is een variant op de escape room, maar dan nog spannender! In Escape Fort Island wordt iedere groep op het forteiland gedropt. De tijd start en iedere groep krijgt 60 minuten de tijd om de codes te kraken, te ontsnappen of de vlag te veroveren. Dit unieke spel is exclusief te boeken via RB Producties en wordt aangeboden in combinatie met diner en drankarrangement bij het #Fort van hoofddorp. #uniekuitje #escapegame

 

Tip: Boek de escape game in combinatie met een rondleiding door het Fort van Hoofddorp

–Stichting Fort van Hoofddorp heeft zich ten doel gesteld om de ontwikkeling van het forteiland in Hoofddorp te bevorderen en dit werelderfgoed weer zichtbaar te maken. De instandhouding van de cultuurhistorisch waarden van het fort staat hierbij centraal. Een belangrijk doel heeft de stichting inmiddels bereikt: door de renovatie van het fort wisten de initiatiefnemers het eiland te transformeren tot een unieke, openbaar toegankelijke ontmoetingsplek. In en om dit prachtige gebouw is een unieke game ontwikkeld.

Naast het prachtige Fort van Hoofddorp kunt u ook ontsnappen van een eiland op de loosdrechtseplassen in onze versie van Escape island of ontsnap uit een oude fabriek in onze versie van De Escape Fabriek in de DRU Cultuurfabriek.