logo escape island

Escape Island’ is een variant op de escape room, maar dan nog spannender en exclusief te boeken bij RB Producties! Gebaseerd op het verhaal van de gevangenis Alcatraz, wordt Escape Island DE nieuwe hit van 2020. Het eiland Alcatraz in de baai van San Francisco is vooral bekend vanwege de gelijknamige, zwaar beveiligde gevangenis die daar tussen 1934 en 1964 was gevestigd.

 

Doel van het spel:

In ‘Escape Island’ wordt iedere groep met een boot op een eiland gedropt. De tijd start en iedere groep krijgt 60 min. de tijd om van het eiland te ontsnappen! Welk team vaart binnen een uur de haven binnen en wint Escape Island?!

YouTube video

Programma

14:00
briefing & teamindeling

14:30-15:30
ieder team wordt naar een eiland gebracht met een sloep, op het eiland moet ieder team diverse opdrachten volbrengen om kluizen te kraken. Het team dat als eerste alle kluizen kraakt kan van het eiland ontsnappen en wint Escape island!

15:45-17:00
Als je team van het eiland is ontsnapt mag je nog ruim een uur varen met de sloep. In deze tijd vaar je een route over de ‘’wijde blik’’ tijdens de tocht krijgen de teams diverse opdrachten mee voor extra tijd aftrek.

17:00-19:00
Drank arrangement en heerlijke captains barbecue.