logo escape island

Escape Island:
Kraak de kluizen en ontsnap als eerst met je team van het eiland!

Alle gasten schepen in aan boord van de luxe motorsloepen van Ottenhome voor een puzzeltocht over de Wijde Blik waarbij alle teams afwisselend aankomen op een “eigen” eiland.

Op elk eiland liggen kluizen klaar die gekraakt moeten worden. Het team dat als eerste alle kluizen heeft gekraakt kan ontsnappen van het eiland en wint! Om de kluizen te openen moeten teams opdrachten uitvoeren waarmee ze viercijferige codes kunnen verdienen. Met de code kun je een kluis kraken en in de kluis vind je vervolgens de volgende opdracht om weer de volgende kluis te openen. Zodra alle kluizen zijn gekraakt kun je van het eiland ontsnappen. Het team dat de beste tijd heeft neergezet wint Escape Island! Een goede samenwerking op het eiland is van groot belang, werk als één team!  Op het eiland ga je vuur maken, broodbakken, rekenopdrachten volbrengen, puzzels leggen, diverse attributen zoeken en natuurlijk, kluizen kraken!

YouTube video

Doel van het spel:

In ‘Escape Island’ wordt iedere groep met een boot op een eiland gedropt. De tijd start en iedere groep krijgt 60 min. de tijd om van het eiland te ontsnappen! Welk team vaart binnen een uur de haven binnen en wint Escape Island?!

YouTube video

Programma

14:00
briefing & teamindeling

14:30-15:30
ieder team wordt naar een eiland gebracht met een sloep, op het eiland moet ieder team diverse opdrachten volbrengen om kluizen te kraken. Het team dat als eerste alle kluizen kraakt kan van het eiland ontsnappen en wint Escape island!

15:45-17:00
Als je team van het eiland is ontsnapt mag je nog ruim een uur varen met de sloep. In deze tijd vaar je een route over de ‘’wijde blik’’ tijdens de tocht krijgen de teams diverse opdrachten mee voor extra tijd aftrek.

17:00-19:00
Drank arrangement en heerlijke captains barbecue.