wie is de mol

Wie is de spelbreker?

Gebaseerd op het bekende tv-programma  ‘wie is de Mol’

De Mol gaat z’n uiterste best doen om alle spellen te saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat je nu nodig hebt in dit geweldige teamspel. De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert jouw team de Mol?

De bedoeling bij dit spannende en verrassende spel is dat de deelnemende groepen zoveel mogelijk punten verzamelen. De groep met de meeste punten mag zich winnaar noemen. De punten zijn te verdienen tijdens het uitvoeren van verschillende spellen respectievelijk opdrachten. De groep die de opdracht goed uitvoert verdient punten. In een groep (à 10 deelnemers) is echter één persoon wiens taak het is om ervoor te zorgen dat de opdrachten niet goed uitgevoerd kunnen worden, waardoor de groep geen of in ieder geval minder punten verdient. Deze persoon is de Mol! Voordat het spel begint, krijgt iedereen een mollenboekje met daarin een kaartje waarop staat welke ‘rol’ je hebt: je bent speler of, … Mol!

Daarnaast is er een tweede doel: de Mol ontmaskeren. Na elk spel wordt door elk groepslid in zijn eigen mollenboekje ingevuld wie hij of zij verdenkt. Per keer dat een groepslid dit goed heeft ingeschat worden zowel door de groep als het individu die het goed geraden heeft punten verdiend.

 

Doel:

  • Het doel van het team is om zoveel mogelijk punten te verdienen bij de diverse opdrachten
  • Het doel van de Mol is te voorkomen dat er punten worden gescoord bij de opdrachten
  • Het doel van een teamlid is de Mol te ontmaskeren om op die manier:
  • Punten voor de groep te scoren
  • Persoonlijk punten te scoren bij het goedraden van de mol

Je gaat een onzekere toekomst tegemoet met je team. Wie vertrouw je en wie durf je opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol…..

 

Alle opdrachten die de groepen uitvoeren worden begeleid door medewerkers van RB Producties. De opdrachten variëren van live muziek tot vuur maken en van puzzels tot samenwerkingsopdrachten.

Elke opdracht is ingericht als teamopdracht en dusdanig vormgegeven dat de Mol een onderdeel of het volledig spel kan saboteren.