Bedrijfstheater

Breng nuance aan in het onderwerp dat u wilt bespreken met uw collega’s en relaties door bedrijfstheater te gebruiken. Gegarandeerd krijgt u ze in beweging!
Theater is een een middel dat de beleving van uw evenement verhoogt en de wetenschap onderschrijft dat.

Uit vele onderzoeken blijkt dat kijken, luisteren, begrijpen en reflecteren de belangrijkste vaardigheden zijn voor succes. Het is nodig om verbeelding op te roepen en verbeelding is nodig om mee te kunnen komen in onze maatschappij en om empathie te kunnen ontwikkelen. Op het moment dat onze democratie onder druk staat, moeten we de tijd nemen onze waarden te definiëren, en te reflecteren op wat voor onze maatschappij, zoals wij die voor ogen zien, belangrijk is. Kunst en voor theater in het bijzonder, is hiervoor een belangrijk middel. Theater maakt slimmer, want het leert je kijken, luisteren, begrijpen en reflecteren. Theater biedt bovendien de gelegenheid om echt de tijd te nemen om goed over iets na te denken. Er omheen lopen. Van alle kanten bezien. En dan komt die verbeelding er nog bij. Om je de oplossing te verbeelden, je voor te stellen en te verwoorden. In het bedrijfsleven en de politiek heet dit ‘een Visie’.

Er zijn veel theatrale concepten die zo in te passen zijn in uw evenement of bijeenkomst.

2BEmoved geeft u er vier:
1. Magie, alles is mogelijk, ook zonder magie
2. Verwondering, uw verhaal in zand zal ontroeren, uw collega’s raken en relaties enthousiasmeren
3. Improvisatie, nooit blokkeren houdt de dialoog gaande, dat is de kunst
4. Spel, alle hiërarchie laten verdwijnen door een spelelement toe toe voegen

2BEmoved biedt theater-, spel- en showconcepten aan, die eenvoudig in te passen zijn bij uw bijeenkomst of event waardoor bij medewerkers en klanten de vonken er weer vanaf spatten. 2BEmoved is het initiatief van 2 ondernemers en theatermakers die elkaar in 2015 vonden op de werkvloer en de overtuiging deelden dat theater, spel en show het ideale medium is om mensen in beweging te krijgen. 2bemoved is een fusie tussen RB Producties en Van Engelenburg Theater Producties. Meer informatie is te vinden op onze splinternieuwe website: www.2bemoved.nl