Escape Island

’Escape Island’ is een variant op het gigantische succes van het real-life spel ‘escape room’. Een escaperoom (ook wel escape game of ontsnappingsspel genoemd) is een interactief spel, waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten zo snel mogelijk (meestal binnen 60 minuten) uit de kamer zien te ontsnappen. Dit kan alleen door in de escape room puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Hoe beter je daarin slaagt, hoe sneller je bij de ontsnapping komt. Bovendien is het de kunst om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen in je groep.

‘Escape Island’ is een variant op de escape room, maar dan nog spannender en exclusief te boeken bij Ottenhome! Gebaseerd op het verhaal van de gevangenis Alcatraz, wordt Escape Island DE nieuwe hit van 2019. Het eiland Alcatraz in de baai van San Francisco is vooral bekend vanwege de gelijknamige, zwaar beveiligde gevangenis die daar tussen 1934 en 1964 was gevestigd.

In ‘Escape Island’ wordt iedere groep met een boot op een eiland gedropt. De tijd start en iedere groep krijgt 60 min. de tijd om van het eiland te ontsnappen! Welk team vaart binnen een uur de haven binnen en wint Escape Island?!

 

Programma:

14:00 uur: Uitleg van de activiteit + teamindeling

14:20 uur: De blinddoek gaat om en met een groep van 8 personen word je naar een eiland gevaren.

14:45 uur: Aankomst op het eiland; de blinddoeken mogen af.

Start de tijd! Alle groepen zijn aangekomen op hun eigen eiland. Zij hebben nu precies een uur de tijd om diverse opdrachten te volbrengen en de sleutel uit de kluis van het bootje te halen, om te kunnen ontsnappen van het eiland.

15:45 uur: De tijd is om! Welk team is het gelukt en heeft binnen het uur de 6 opdrachten volbracht  en via een cijfercombinatie de kluis geopend om zo terug te kunnen varen naar Ottenhome?

16:00 uur: De groepen die Escape Island succesvol hebben verlaten, zullen de haven van Ottenhome binnen varen; wie is het gelukt   en welke groep blijft achter op het eiland?!

16:10 uur: De overige groepen die het niet hebben gehaald worden opgehaald.

16:10 uur: Borrel aan de waterkant.

16:30 uur: Prijsuitreiking!

17:00 uur: Barbecue aan de waterkant
Bekijk hier een aantal reacties van onze deelnemers!

Interesse in deze spectaculaire activiteit?
Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via: info@rbproducties.nl

Meer informatie over de locatie, haven- en sloepverhuur van Ottenhome is te vinden op hun website: www.ottenhome.nl