Escape Weiland

Escape Weiland op maat is een variant op Escape Island, maar dan in een weiland.

Een Escape Room is wellicht wel bij je bekend, ook wel Escape Game of Ontsnappingsspel genoemd, is een interactief spel, waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten zo snel mogelijk maar binnen 60 minuten uit de kamer zien te ontsnappen. Dit kan alleen door in de Escape Room puzzels op te lossen, aanwijzingen op te volgen en verbanden te zien. Hoe beter je daarin slaagt, hoe sneller je bij de ontsnapping komt. Bovendien is het de kunst om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen in je groep.

In Escape Weiland wordt iedere groep niet in een kamer maar in een weiland gedropt! Hoe leuk is dat? Mogelijkheden om extra bij te boeken – een huifkar of een boot (afhankelijk van de locatie)

De tijd start en iedere groep krijgt 60 minuten de tijd om uit t weiland te ontsnappen. Welk team kraakt de kluizen en opent als eerste het slot van het weiland-hek.

Dit spel is te spelen met maximaal 4 teams a 10 personen per team.

Optioneel: Twee teams starten in de /huifkarboot en gaan een uurtje op reis. Ze komen na en uur aan in een weiland, hier start voor hen ‘’Escape Weiland’’ De overige twee teams starten in het weiland en na een uur gaan zij met het bootje of de huifkar terug naar het vertrekpunt.

Welk team zet de snelste tijd neer en wint Escape Weiland?

Elke locatie kan, we zoeken gewoon een weiland bij u in de buurt!