Reviews

RB Producties hecht veel waarde aan een tevreden klant. Wij doen er dan ook alles aan om de activiteit die wij voor u verzorgen of wellicht in de toekomst gaan verzorgen in goede banen te leiden. Benieuwd wat uw voorgangers vonden? Bekijk hieronder alle reacties.

123 reviews

In afstemming met RB Producties werd super meegedacht hoe de Grote Bingoshow het beste kon aansluiten bij het programma, thema en de doelgroep. Het enthousiasme van het team en Robbin als gastheer en presentator was super aanstekelijk en voor ons een hele leuke aftrap om de toon te zetten voor de rest van de avond! Een dikke aanrader!

Afgelopen zaterdag ons personeelsfeest Tenten Solar in Rosso gehouden bij de Radstake, een groot succes. Wij hebben alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad op de Top 2000 Quiz, een fantastisch leuk spel voor jong en oud. Vooral de aanwezigheid van een live band met een super enthousiaste quizmaster maakt het tot een succes.

Bedankt daarvoor!!
Namens de personeelsvereniging van Tenten Solar Zonnepanelen B.V. in Lichtenvoorde

Wij hebben alleen maar positieve en hele leuke reacties gehad op het personeelsfeest! Wij vonden het zelf ook zeer geslaagd! Super hoe jullie dat doen en hoe jullie alles geregeld hebben!! Bedankt daarvoor!
Namens de personeelsvereniging van Westerveld en Vossers

Wij hebben een onwijs leuke dag gehad georganiseerd door Robbin. Met 90 collega’s hebben wij een dag vullend programma gehad met als thema Wie is de MOL? Dit geheel compleet met acteurs, muzikanten en een cameraploeg die de hele dag vast hebben gelegd en dezelfde avond nog de film aan ons hebben laten zien. Iedereen heeft er enorm van genoten!

Dank je wel Robbin voor de fijne samenwerking en jullie enthousiasme.

Afgelopen weekend hebben wij ons personeelsfeest/ kerstborrel bij de Radstake gevierd. De avond zijn we gestart met de Grote BINGO show van RB Producties. Een leuke activiteit, waarbij iedereen lekker actief mee kon doen! Het is een laagdrempelige activiteit, waarbij Robbin zeer enthousiast en bevlogen de show vorm geeft. Het winnen van prijzen geeft een leuk spannend element tijdens de activiteit.
Vooral de Muziek Bingo brengt de sfeer erin en met leuke meezingers wordt ook het publiek uitgedaagd lekker mee te zingen! Het was een geslaagde avond!
Bedankt!

Liebes RB Producties Team,

wir hatten einen wundervollen Samstag Nachmittag mit unserem Nikolausfest bei de Radstake. Vielen Dank für alles. Immer wieder gerne :).

Afgelopen vrijdag hebben wij met een kleine 400 mensen ons personeelsfeest mogen vieren bij de Radstake in Heelweg. RB Producties heeft er mede voor gezorgd dat het een superfeest geworden is!
Energieke, enthousiaste mensen die ervoor zorgen dat, ook al is de groep nog zo groot, een gezellige eenheid wordt neergezet!
Wij wisten uit ervaring dat dat zo was maar ze hebben het wederom waargemaakt! Dank hiervoor Robbin en team! O&O commissie Marel Lichtenvoorde.

Beste RB Producties,

Op vrijdag 13 oktober hebben wij de muziekbingo met live muzikanten en dj gehad bij de Radstake.
Iedereen was hier zeer positief over, het was laagdrempelig en voor iedereen leuk om mee te doen.

Zelfs wie geen “verstand” heeft van muziek vond het leuk (mede door het benoemen van de groep/artiest etc)

Ook voor jullie de complimenten, het was een gezellige avond!

De Ik Hou van Holland quiz/show die jullie verzorgd hebben was geweldig. De presentator en zanger Robbin verstaat zijn vak en krijgt iedereen mee! Hij zingt en beweegt vol overgave (gaat op de stoel staan zingen) wat erg leuk is voor de Ik Hou van Holland quiz maar daarnaast op zichzelf ook een sfeerverhogende performance is. Zijn band ondersteunt hem daarin goed en het geheel geeft een zeer goede en levendige sfeer. De live muziek voegt echt iets toe en zorgt ervoor dat het energieniveau omhoog gaat!
De presentator en muzikanten hebben ons volledig ontzorgd door alle technische en muzikale apparatuur zelf op te zetten. Zij hebben dit rustig gedurende dat wij aan het barbecueën waren geregeld en waren zelfredzaam. Daarnaast is Robbin goed in staat om eigenhandig de show in te luiden en af te sluiten. Hij heeft ervoor gezorgd dat de aanwezigen op tijd de aandacht erbij hadden om te kunnen beginnen. Na de show hebben zij snel alles zelf opgeruimd en zijn vertrokken.
Kort gezegd: het was een geweldige avond die vlekkeloos verliep, zowel in de voorbereiding als de show zelf. Zeer aan te raden. Daarnaast een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding vergeleken met alternatieven van reguliere evenementenbureaus.

Wij hebben de pubquiz met livemuziek geboekt bij RBproducties. We waren met een internationaal gezelschap, mensen uit 20 verschillende landen. Één van onze vragen was daarom ook, of de gehele pubquiz in het Engels gehouden kon worden, dat was mogelijk. De mannen van RBproducties hebben ons allen een geweldige avond bezorgd. Na een hele drukke dag met veel informatie, was dit exact wat iedereen nodig had om de dag op een gezelllige manier af te sluiten. De vragen waren heel algemeen, en voor iedereen te beantwoorden. Het livemuziek gedeelte maakte het helemaal af, super goede muzikanten dus ik zou het zeker aanraden om het livemuziek gedeelte toe te voegen aan de pubquiz. RBproducties bedankt voor de geslaagde avond!

Afgelopen maandag hebben wij Escape Island gedaan als teamuitje. Erg leuk, afwisselend, strak georganiseerd & enthousiaste host!

Wij wilden nog even laten weten dat wij veel positieve reacties op het personeelsfeest hebben gehad! Jullie hebben het ontzettend leuk gedaan, bedankt!

Ontzettend bedankt voor de geweldige avond en mooie samenwerking!
De reacties waren heel erg enthousiast en positief.
Hartelijke groet,
Gerty Nieswaag
Graafschap college Doetinchem

Wij hebben met ons team ‘Wie is de mol’ gespeeld onder leiding van Robbin. Vol enthousiasme begeleidt hij de teams. De spellen waren gevarieerd en op maat gemaakt door weetjes en feiten over onze werkgever.
Na het teamuitje veel enthousiaste reacties gekregen uit het team, wij kijken terug op een hele geslaagde middag! Robbin, bedankt!

CIMSOLUTIONS maakt al jaren gebruik van de muzikale diensten van RB Producties. In welke setting of context ook, RB Producties, met leadman Robbin Breuer, maakt van elke gelegenheid een muzikaal feest. Dit jaar viert CIMSOLUTIONS haar 30-jarige jubileum en voor zowel onze viering met klanten als voor ons leveranciers event verzorgde RB Producties een kleurrijke, geanimeerde en levendige muzikale invulling van de avond compleet met pubquiz en spelshow!

Bovenstaande is slechts een beperkte greep uit het ruime aanbod van activiteiten en mogelijkheden die RB Producties heeft om een dag of avond om te toveren in een geanimeerd samenzijn. Met alle positieve ervaringen beveelt CIMSOLUTIONS RB Producties van harte aan!

Op 10 september was “ONS’ Lustrum van De 144. 60 jaar en dat vierden we oa met een minisymposium, de ontwikkeling en kracht van 60 jaar sport, varen in groepen met inspirerende opdrachten over de Loosdrechtse plassen en een super muzikale Quiz geleid door RB Producties…informatief en hilarisch!!

Begin september heeft Robbin ons teamuitje begeleid. We hebben voor Escape Island bij locatie Ottenhome gekozen. Vooraf hebben we op een hele prettige manier samengewerkt om tot deels gepersonaliseerde opdrachten te komen. Robbin reageert snel en communiceert duidelijk. Robbin werkt met veel enthousiasme en staat heel prettig voor de groep. De opdrachten vragen om samenwerking en zijn geschikt als vorm van teambuilding. Tussendoor was het heerlijk met de sloepen op het water. We hadden ontzettend mazzel met het weer op de voorlopig laatste zomerse dag! Dank voor de fijne begeleiding! – Smart.pr B.V.

Gisteren teamuitje gedaan bij het Fort bij Hoofddorp. Escape Fort Island en een rondleiding door het Fort.
Wat was het weer geweldig!
We hebben inmiddels al 4x een teamuitje gedaan onder leiding van Robbin, daar gaat vast en zeker nog een 5e aan toegevoegd worden.
Hartstikke bedankt voor de geweldige middag.

Dankzij Robbin en team hadden wij een fantastische avond! Ter ere van ons 10-jarig jubileum zochten wij een avondvullend programma. Via een relatie werden wij getipt over RB Producties. Na uitgebreid en fijn eerste contact kozen wij voor de pubquiz. Niet zomaar een pubquiz, maar mét livemuziek en zang tijdens de muziekrondes. De quiz is goed opgezet, bevat onwijs leuke vragen en brengt veel humor mee! RB Producties denkt mee, creëert een gezellige sfeer en betrekt het publiek op een hele leuke manier. Het team van Dag1 vond het geweldig! Kortom, op zoek naar een geweldige avond met top amusement? Schakel dan RB Producties in!

Robbin verzorgde al 2 keer een activiteit voor Korreltje Zand, de Pv van de Netterden groep, de eerste was escape eiland op de Loosdrechtse plassen , met daarna een super gezellige avond. de 2e was een online top 2000 quiz (online vanwege de corona. weer super geregeld. de 3e activiteit staat ook alweer gepland. wij zijn super blij met Rbproducties. wij hebben geen zorgen over het slagen van onze personeels feestjes.

“ Wij hebben afgelopen dinsdag de spelshow Ik hou van Holland gespeeld in combinatie met een heerlijk diner. Dit was echt een super leuke, gezellige avond! Goed geregeld en technisch goed in elkaar. Teamsfeer bevorderend!” – Wendy Koelewijn

Beste Robbin, Vanochtend hebben wij met circa 80 personen de online pubkwis gespeeld. Wat hebben wij een leuke ochtend gehad! Echt super leuk, dank voor de organisatie en graag tot een volgende keer.

Beste Robbin,
De online pubkwis was echt heel leuk, vooral de muziekronde vond ik erg leuk, dat hebben jullie heel knap gedaan!
Heb ervan genoten en volgens mij waren mijn collega’s ook erg enthousiast.
Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!
Fijne dagen gewenst.

Afgelopen vrijdag heeft RB Producties een online muziekbingo georganiseerd met 180 borrelboxen en hun live muziekband. De collega’s vonden het allemaal erg leuk. Veel afdelingen zaten gezellig bij elkaar. Dus alsnog een mooie jaarafsluiter, een dag later hadden we dit niet meer zo kunnen doen met de huidige lockdown regels. Jij bedankt voor de fijne samenwerking en fijne feestdagen!

Namens het hele Whyz-team, vonden wij de Pubkwis echt super! Vooral de host wist de groep op een leuke manier aan de gang te krijgen. Hij maakte er echt een spektakel van, vooral met de (live) muziek. Kortom een absolute aanrader.

Het hele bedrijfsfeest was super! We hebben allemaal ontzettend genoten, jullie waren top, erg gezellig. Door jullie spelshow zat de sfeer er meteen goed in, lekker om het gejoel van iedereen te horen tijdens de spelshow back to the 80s en 90s. Het was echt geweldig.
Hartelijk bedankt voor jullie show, namens ons allen!

RB Producties heeft gisteren (18-9) het “Ik hou van Holland” spel voor ons (huisartsenpraktijk) gepresenteerd. Al begin van het jaar hebben we voor het eerst contact gehad. Robbin was altijd via de app en telefonisch snel te bereiken. Ik was erg benieuwd hoe we het spel gingen ervaren. Wat hebben wij een leuke middag gehad! Robbin en Mark doen het zo leuk samen dat de stemming er gelijk in zat! Ze zijn zelf erg enthousiast, waardoor ze het publiek zo mee krijgen. Het is altijd spannend om iets te organiseren, want je hoopt dat iedereen het leuk gaat vinden. Nou…. complimenten voor jullie, want iedereen heeft een TOP middag gehad! Heel erg bedankt!

Bedankt voor het regelen allemaal, iedereen vond het echt ontzettend leuk en we hebben ontzettend gelachen.
We houden jouw activiteiten zeker in de gaten, ik vind het echt een aanrader.

Wat in oktober 2020 begon als een spontane kennismaking via ons gezamenlijke contact Christel Wildenbeest, groeide door wederzijds enthousiasme uit tot een bijzondere serie speciaal rondom onze internationale organisatie: One Kaak, One Twister.
Gebaseerd op het bekende format van “Wie is de Mol”, bood dit gepersonaliseerde spel een sterke basis voor de teambuilding die wij voor ogen hadden tijdens het intensieve rebranding proces van onze twaalf vestigingen naar één naam en huisstijl.
Hoewel het idee voor internationale opnames door de geldende reisbeperkingen moest worden aangepast, zijn er met de creativiteit van Robbin en het professionele camerateam fantastische alternatieve beelden op Nederlandse bodem gemaakt.
Gecombineerd met de deels op ons werkgebied ‘de bakkerijwereld’ afgestemde opdrachten heeft RB producties een gevarieerd en inspirerend traject neergezet, dit smaakt naar meer!
De samenwerking met het vakkundige team verliep soepel en plezierig, nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Afgelopen vrijdag was het zover: de strijd barstte los! Om 20:00 ‘s avonds hadden we met alle collega’s van ons center een online TOP 2000 QUIZ. De messen waren geslepen en iedereen was vastberaden met de winst er van door te gaan. 🙌
De collega’s waren onderverdeeld in vier teams; oranje, rood, wit en blauw. Aan de hand van muzikale vragen en onder het genot van een goedgevulde borrelbox werd de kennis getest van jong en oud. 😉 Gelukkig had iedereen zich fantastisch voorbereid, dus de goede antwoorden vlogen je om de oren. Van Danny Vera tot ABBA en van Guns N’ Roses tot Nick en Simon. In Zelhem bunt wi-j op de hoogte van de laatste hits!
Via deze weg willen wij RB Producties bedanken voor de organisatie van deze avond. Het was TOP!

Goed georganiseerd, goed gevulde borrelbox en een leuke afwisseling tussen diverse muziekstijlen. De lol en chemie spatte van het scherm af. Ook erg leuk om de collega’s zo enthousiast te zien. Dank voor de leuke avond.

Goedemorgen !!

SUPER leuke avond gehad!!
Ook mooi om collega’s na een lange tijd langs te zien komen.
Gemoedelijke sfeer, gezellig en erg lachen, mooie muziek en mooi alles aan elkaar gekletst !!
Bedankt!
Dat het allemaal technisch kan…. PRACHTIG !!!!
Super!!!

Goedemorgen Robbin,
We hebben vanochtend al een aantal meetings achter de rug en overal werd er gesproken over een zeer geslaagde muziekbingo!!!
Wat een enthousiasme van jullie kant en wat een organisatietalent!
Met name ik ben enthousiast omdat ik onlangs iemand anders een pubquiz heb laten organiseren voor een onze afdeling binnen Marel en dat was veel minder goed georganiseerd.
Dus een volgende x zal ik zeker aan jullie denken!

Complimenten.

Ellen ten Haken

Afgelopen zaterdagavond met collega’s een online Top 2000 quiz gespeeld. Deze quiz was tot in de puntjes top georganiseerd door Robbin. Ondanks alle corona maatregelen op deze manier toch een gezellige avond voor de collega’s kunnen organiseren. Wat hebben we ervan genoten.

Wat hebben wij samen met 267 collega’s genoten van de fantastische avond georganiseerd door RB-producties.
De Marel pubquiz muziekbingo gaat nu al de geschiedenis boeken in als een supergeslaagd event. Ondanks de corona pandemie hebben we eindelijk weer eens een leuke avond met de collega’s mogen beleven. Dus als u een mooie event wilt beleven bent u bij deze enthousiaste gasten aan het goede adres👍

Inmiddels hebben we al een aantal malen met Robbin samengewerkt in de Sinterklaasperiode en telkens zijn we erg tevreden. De Pubkwis heeft hij erg goed en enthousiast gebracht, waarmee we op een gezellige en succesvolle avond terugkijken. Graag tot de volgende ronde!

Omdat ook bij ons alle uitjes dit jaar niet konden doorgaan en wij tevens geen kerstborrel konden houden hebben wij als Personeelsvereniging van FTNON gezocht naar een online event. Wij zijn uitgekomen bij Robbin en zijn team en hebben hier absoluut geen spijt van. We hebben een erg gezellige avond gehad en veel gelachen. Vooral de maatwerkronde, die bij ons bestond uit Twentsche Uitspraken, was erg geslaagd. Ook nadat de quiz was afgelopen zijn er enkele collega’s digitaal blijven hangen dus de sfeer zat er goed in. Al met al een hele fijne avond gehad!

Als Grundfos  BeNeLux Industrie & Marketing Team willen wij je bedanken voor een zeer geslaagde Pubkwis middag.
Door de beperkingen die er zijn rondom de Corona pandemie was er binnen het team een sterke behoefte om richting het einde van dit jaar toch gezamenlijk een gezellige activiteit met elkaar te beleven.
Die hebben wij gevonden in de online pubkwis van RB Producties welke onder de bezielende spelleiding van Robbin Breuer en professionele muzikanten ontzettend gezellig met soms hilarische als spannende momenten is verlopen.
Op een zeer interactieve wijze hebben wij diverse spelrondes mogen spelen waarbij er zelfs één specifiek aan Grundfos gerelateerde spelronde de revue passeerde. De verschillende teams werden door  Quizmaster Robbin bij de diverse spel / muziek rondes uitgedaagd en collega’s waren hierbij zeer enthousiast om voor de winst te strijden.  Dit alles onder het genot van een vooraf toegestuurde heerlijk samengestelde borrelbox met interactief spelattribuut.
Wij hebben als Grundfos team met elkaar een vrijdag middag beleeft waar wij met veel plezier en enthousiasme op terug kijken.
Digitaal op afstand maar toch het gevoel van een gezellige collegiale samenkomst.
Een aanrader voor bedrijven en/of afdelingen om in deze coronatijd  toch met elkaar entertainment als verbinding te zoeken.
Nogmaals dank aan het voltallige RB Producties Team!

Als Dozon zijnde waren wij in de Corona-tijd op zoek naar een manier om toch iets leuks te kunnen doen met onze collega’s, aangezien alle vakantieborrels en personeelsfeesten geen doorgang konden vinden. In het team van Robbin hebben wij een partij gevonden die precies aansloot bij onze wens. We zochten een activiteit die we online konden doen, met het gevoel van een avond samen aan tafel. Door de flexibiliteit van Robbin is dit uitstekend gelukt, met een combinatie van maatwerk rondom Dozon en een enthousiaste presentator die voor de interactie zorgde. Al met al hebben wij de pubquiz beleefd als een ouderwetse avond in de kroeg, maar dan op afstand in eigen huiselijke kring. Een aanrader voor iedereen die in deze vreemde tijd toch een leuke activiteit met zijn medewerkers wil ondernemen!!

Robbin slaagt erin, zelfs in coronatijd, op een digitale manier (dus via beeldscherm) een vrolijke en muzikaal optreden/pubkwis neer te zetten. We hadden een erg geslaagd afdelingsuitje!

Paul Horsmans
Gemeente Haarlemmermeer

In deze tijden van Corona wilden wij graag de verbinding met onze klanten zoeken via social media. In samenwerking met 2Bemoved en RB Producties is de Obelink Escape Game ontstaan. Een videoreeks van 4 afleveringen waarin Robbin verschillende opdrachten moest uitvoeren in onze winkel om de code van een camper te kraken. Met die opdrachten had hij hulp nodig van onze volgers op social media. Het hele concept was één groot succes. Er werd de hele week fanatiek meegespeeld door duizenden mensen. Het spel sloot volledig aan bij onze wens. Robbin is een echte professional in doen en laten, denkt mee op alle vlakken en is super creatief. Super bedankt en hopelijk tot ziens!

Het was een zeer geslaagde avond met een Pubkwis, waarbij de vragen op maat voor ons zijn samengesteld. Dank je wel Robbin en team voor jullie enthousiasme tijdens deze superleuke avond.

De ervaring was heel goed! Zowel het spel zelf als de presentatie ervan waren top. We hebben een fanatieke jonge groep collega’s die graag willen winnen dus het was soms wat chaotisch maar de begeleiding wist daar goed mee om te gaan! (Live) Muziek was helemaal super, vragen en spellen waren leuk, kortom; een geslaagde middag waar nog lang over nagepraat zal worden!

RB Producties heeft samen met restaurant Enzovoort in Varsseveld een fantastische avond voor ons georganiseerd.

Het is ontzettend moeilijk om een teamuitje te organiseren dat iedereen leuk vindt, maar dat is met dit uitje gelukt!

Voor elke gang (voor, hoofd, na) organiseerde RB Producties een ander type quiz. Deze quiz werd ondersteund door live muziek. Het doel bij de laatste quiz was wie het meeste regels mee kon zingen met een liedje, met als resultaat dat we op het eind van de avond allemaal aan het meezingen waren!

RB Producties heeft alles goed geregeld, en degene die dit evenement hebben georganiseerd voor onze afdeling werden heerlijk ontzorgt en hebben ook volop kunnen genieten van de avond.

Dank!!

Zaterdag 5 oktober met de pv een geweldig feest gehad in Loosdrecht. Na de lunch direct met sloepjes het water op voor “Escape Island”. Hier moesten we opdrachten doen onder de bezielende leiding van Robbin. Aansluitend borrelen en een heerlijke bbq. In de loop van de avond hebben we de “Top 2000 Quiz” gespeeld. Wat een geweldige show. Iedereen werd steeds fanatieker. Als afsluiting had de dj nog leuke muziek om te dansen. Het was een top dag en avond. Robbin en je team super bedankt!

Om onze afdeling eens van een andere kant te belichten hebben we de samenwerking gezocht met Robbin en zijn bureau. Door zijn flexibiliteit en creativiteit is er een productie tot stand gekomen waardoor er nog lang nagepraat gaat worden over onze business. Ook de AV partners die hij erbij betrokken heeft, hebben zo’n uitmuntende kwaliteit afgeleverd waardoor onze ‘Wie is de Mol’ productie een enorm professioneel karakter heeft gekregen wat helemaal past bij de professionaliteit van Samsung. Het was echt fantastisch en ik kan iedereen van harte aanbevelen om met Robbin en zijn partners in zee te gaan!

We hebben ontzettend genoten van escape island, het was geweldig geregeld en het weer zat mee!
Het eten was ontzettend lekker, iedereen heeft zich vermaakt. Voor sommigen was dit het aller leukste uitje! Ook volgens mij!

Hartelijk dank.
Reshma Gemeente Amersfoort
6 juni j.l.

Jaarlijks organiseert BOGO Brandweeropleidingen de Instructeurdag. Het is elk jaar weer een uitdaging om een origineel programma samen te stellen. Robbin en zijn team hebben ons vanaf het eerste contact alle zorgen omtrent een leuk, uitdagend en gezellig middagprogramma uit handen genomen. Wat een enthousiasme! Onze groep van 160 personen heeft zich uitstekend vermaakt tijdens de vier verschillende activiteiten. Het terrein van DRU Cultuurfabriek leent zich hier ook fantastisch voor. Grote complimenten voor de organisatie!

Robbin Breuer en zijn team van twee andere musici hebben een geweldige quiz show op onze team event gegeven in het circustheater in Scheveningen. Wij zijn een team van collegas van verschillende Europese landen werkzaam bij de European Space Agency. Het was de eerste keer dat Robbin en zijn team de show in het Engels gedaan hebben en hun waren echt geweldig! Wij hebben allemaal echt genoten en de sfeer was super! Alle musici waren getalenteerd en enthousiast. Ze hebben ons helemaal meegenomen in de show. Super! Hartelijk dank <3

The Greatest 90s Quiz was erg leuk!
Wij hebben afgelopen zaterdagavond genoten van jullie optreden tijdens ons Kerstdiner bij Van der Valk Hotel in Houten! Ik vond het heel fijn dat jullie alle tafels erbij betrokken en mijn collega’s en partners deze ook leuk mee. Alleen maar goede berichten over jullie gehoord!

Vorige week zaterdag met ruim tachtig kinderen genoten van de Sinterklaasshow van RB Producties. Heel interactief, leuk voor jong en oud. Voor volgend jaar alweer geboek.t

Geweldig genoten van de Top2000 quiz. Wat een hilariteit. Iedereen werd bloedfanatiek en de stemming zat er meteen prima in.
Robbin en teeam; ontzettend bedankt voor deze leuke middag. Jullie zien ons zeker nog eens terug.

Wir hatten ein tolles Betriebsfest mit den Jungs von RB Producties. Die Stimmung war toll, TOP2000 ist super angekommen. Wir hatten einen Riesenspass und würden diese Aktion jederzeit wiederholen. Danke Jungs 🙂 Große klasse, weiter so!!

Afgelopen zaterdag het Top2000 spel gespeeld in Amsterdam. Het spel werd goed geleid en de opbouw was super. Het begon rustig en het werdt steeds fanatieker! Super bedankt voor deze leuke ervaring en de volgende x nemen we zeker weer contact met jullie op.

Afgelopen zaterdagavond met het team van Dozon de top 2000 muziekshow gespeeld. Het werd een hilarische en fanatieke strijd, met veel leuke reacties, een echte aanrader! Bedankt RB Produkties!

Op onze feestavond ter afsluiting van het openluchtspel ‘Rimpelingen’ hebben wij als leden en vrijwilligers van toneelgezelschap ‘t Buurtschap te Sinderen genoten van een geweldig leuke spelshow onder leiding van Robbin Breuer en zijn personeel! Veel vragen in allerlei varianten met live muziek ener waren zelfs ‘inside information vragen’ over ons toneelverleden! Erg leuke avond gehad, Robbin bedankt!

Dankzij jullie bijdrage hebben wij een geweldig leuke avond gehad met ons team. ‘Wie is de mol’ is een échte aanrader als teambuildingsactiviteit.

Dank voor het organiseren van ons personeelsfeest op 16 juni. Iedereen vond het een topdag! Het weer zat natuurlijk mee, dat was wel prettig, maar voor de rest hoor ik ook veel positieve geluiden.
– “ik had mijn bedenkingen over de spelletjes maar ik ben blij dat ik heb meegedaan en collega’s anders heb leren kennen”
– “de locatie van het terras aan het water is top”
– “ik dacht van te voren, dat wordt een lange dag maar de tijd vloog voorbij”
– “wat een verrassing dat Xander kwam”
– “ het eten en drinken zag er zo verzorgd en sfeervol uit”
– “wat baalde ik dat ik eerder weg moest toen ik de Perfect Show Band op het podium zag staan”
– “wat pakte Xander de zaal goed mee door zo enthousiast & open te zijn”
– “wat hebben we gelachen bij ‘Weet ik veel’”

Voor het team RB:
– Strak werk hoe ze de vaart er in hielden zonder dat het “opdrijven” werd.
– Ook de wisselingen tussen Perfect Show, Ghijs en Xander verliepen mooi vlot!
– En het enthousiasme van het RB team werkt aanstekelijk op mensen.

Al met al is het een supermooi jubileumfeest is geworden waar we tevreden op terugkijken!

Wat een superleuke middag heb je ons bezorgd tijdens ons familieweekend. Voor alle leeftijden van kleinkind tot opa/oma was het geschikt en top georganiseerd.

Bedankt RB producties, we hebben een super middag gehad en alle collega’s waren erg enthousiast over het wie-is-de-mol spel!!

Vorig jaar heb ik de top2000 en wie is de Mol gedaan met RBproducties. Vorig weekend heb ik Escape Island gedaan én Back to the 80s & 90s! Beide waren super leuk en werd vol enthousiasme begeleid en gepresenteerd! Echt een aanrader!

Vandaag met RB producties Escape Island gedaan in Kortenhoef gevolgd door de 80’s & 90’s quiz.
Super dag gehad, prima organisatie. Een aanrader!

Heerlijke en leuke middag gehad. Spanning & ontspanning en heel veel lol. Eerst puzzeltocht met een sloep, toen naar eiland om daar vanaf te ontsnappen. Expeditie robbinson gevoel. En als toetje nog een super grappige 80&90 spelquiz.

Back to the 80 & 90 was heel leuk. Echt terug naar de jaren 80 en 90 gingen we, met spellen zoals wie ben ik en het Ron’ s honeymoons quiz was het echt of ik weer in mijn jeugd was!

Met 60 collega’s hebben wij op 24 november de Pubkwis gedaan onder leiding van RB Producties. Wat hebben wij een gezellige avond gehad!

Robbin en team, heel erg bedankt hiervoor!

Hartelijk bedankt voor de leuke middag die wij (collega’s van Heutink
International) met Escape Island afgelopen zaterdag 7/10/17 hebben
gehad. Dit is echt een aanrader op een super locatie!
Het was TOP!!
Hartelijke groet collega’s Heutink International

Afgelopen zaterdag hebben wij het door RB Producties verzorgde Ik hou van Holland spel gespeeld voor een van onze klanten. Ik kan dit spel aan iedereen aanbevelen het was helemaal geweldig. Iedereen was laaiend enthousiast over de proffesionaliteit van RB Producties.
We hopen in de toekomst nog veel vaker gebruik te mogen maken van de diensten van Robbin en zijn team.

Met de Therapeutische dienst van de Rooyse Wissel speelden wij vanmiddag een toffe versie van Wie is de Mol, in ons eigen Venray. Wat werden we fanatiek, en wat is er goed gemold. Toffe en afwisselende spellen, onder enthousiasmerende leiding van Robin. Een aanrader!

Super leuke middag gehad met “Wie is de Mol?” Dank! Groeten Angela FPC De Rooyse Wissel

Vandaag meegedaan met ‘ Escape Island’.
Was een super leuke ervaring, zeker een aanrader!

Afgelopen zaterdag hadden we met ons koor Doetinpop onze feestavond. Robbin kwam met zijn TV Spektakelshow bij De Mulderije in Ulft. Twee uren lol en competitie in 2 teams. Er was een muziekquiz met karaoke, de taart van Ik hou van Holland en de koptelefoons uit Alles mag op Zondag. En nog een paar hilarische spelletjes. Robbin heeft dit alles op een erg leuke manier gepresenteerd met medewerking van Mark. Mark liet een goed gitaarspel horen waar ik later over hoorde dat hij nog wel even had kunnen spelen. Robbin bedankt voor de leuke avond ook namens de andere Doetinpoppers.

We hebben tijdens de kerstborrel van onze organisatie genoten van het Top 2000 spel en het enthousiasme van jullie. Een gezellige avond met hilariteit en natuurlijk een fanatieke strijd tussen de mannen en de vrouwen. Voor herhaling vatbaar.

Afgelopen vrijdag ons teamuitje laten verzorgen door Robbin. We hadden al eerder een afspraak gehad om mogelijkheden te bespreken en Robbin dacht hier heel goed in mee en kwam met super leuke suggesties. Uiteindelijk besloten om het ‘ik hou van holland’ spel te doen, maar dan ook met andere leuke spellen van de tv (schreeuw je lelijk, jongens tegen de meisjes etc.). Het was een top avond, Robbin hoort echt helemaal thuis in dit vak en met zijn enthousiasme krijgt hij iedereen mee. De gitarist was een hele leuke toevoeging en zorgt voor een hele leuke sfeer (meezingers!!) Alleen maar super positieve geluiden gehoord vanuit collega’s, ofterwijl: een mega succes! We gaan RB Producties zeker vaker inzetten binnen bol.com.

Beste RB Team,

Afgelopen zaterdag hebben jullie de feestavond van Muziekvereniging Concordia tot een geweldige avond gemaakt met jullie nieuwste Show TV Spektakel! Complimenten voor jullie enthousiasme, creativiteit en muzikaliteit! Het was perfect georganiseerd en iedereen heeft genoten. Een echte aanrader dus!

Lieve Robbin, Mark en Jari,

Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze bruiloft op 2 september 2016!

Eerst was er het mooie gitaarspel van Mark tijdens onze huwelijksceremonie in De Vennebulten (bos bij De Radstake). Dit gaf veel sfeer en was echt van toegevoegde waarde. Daarna hebben we met onze daggasten het TOP 2000 spel gedaan, de mannen tegen de vrouwen. Dit omdat we graag een actief middagprogramma wilden, waarbij iedereen mee deed. Nou, dat is gelukt! Het werd een fanatieke strijd, waarbij de dames uiteindelijk gewonnen hebben. Jullie deden het erg leuk!

Kortom, een aanrader voor andere stellen die gaan trouwen: nodig RB Producties uit en het wordt een bijzondere bruiloft!

Groetjes van Rob & Renske Diepenbroek

Tijdens ons familieweekend hebben wij ‘Ik hou van Holland’ gespeeld. Het is voor jong en oud geschikt en iedereen heeft ontzettend genoten. Wat een super leuk spel en top georganiseerd. Wij gaan zeker vaker een activiteit bij RB Producties boeken:)

Met het schoolteam van De Bonkelaar in Amsterdam
hebben wij gister Wie is de mol gespeelt. Iedereen heeft genoten van een geweldige middag. Een echte aanrader!

Ik heb onder jullie gezellige begeleiding een topmiddag gehad. Heerlijk kunnen mollen, wat een heerlijk spel. Niemand van ijn lieve collega’s zal me ooit nog geloven op mijn blauwe ogen, dus dat gaat wat worden 🙂 Het was supergoed georganiseerd. Dank je !

Hallo Robbin, Marc en Jari,

Afgelopen zaterdag hebben jullie gezorgd voor een geweldig bijdrage aan ons personeelsfeest.
Wat doen jullie dit geweldig, we hebben van iedereen ontzettend leuke reacties gekregen.
Van elk deel van jullie show ( de top 2000 ) hebben we genoten.
Succes verder!
Bedankt hiervoor namens de organisatie van “Van Raam” te Varsseveld

Hey Robbin, Mark en Jari,

Net een super leuk personeelsfeest gehad met Van Raam bij De Radstake. Helaas heeft ons team verloren maar goed het is maar een spelletje. Geeft dus verder niet. Veel succes met jullie volgende optredens! Groeten Judith en Jurgen

Naar aanleiding van een personeelsfeest afgelopen weekend van zo’n 200 personen (waarvan de leeftijden uiteen liepen van 16 tot 61) wilde ik even laten weten dat, in dit geval het moordspel, een ideaal spel is voor een dergelijk gemixte groep. Alles wordt gedaan, het is een leuke aankleding, aardige mensen en leuke acteurs die de lol prima overbrengen op de groep. Genoeg leuke stof tot napraten gehad diezelfde avond! Bedankt voor de activiteit!

Hartstikke bedankt mannen voor de erg leuke middag met het spel; wie is de mol!! Jullie enthousiasme zorgde er extra voor dat het geslaagd was. Zeker een aanrader.

Hartelijke groet, Monique en collega’s

Hallo RB Team,

Gisteravond hebben jullie een TOP 2000 avond georganiseerd voor
ons personeelsfeest. Het is een zeer geslaagde avond geworden.
Met name de live muziek gedeeltes waren zeer top !

Succes verder en hopelijk tot een volgende keer.

Beste RB Team,
Afgelopen zaterdag hebben jullie ons personeelsfeest tot een succes gemaakt, erg leuk en super gezellig met de Top 2000 Quiz, ook de complimenten voor locatie de Radstake, alles weer goed geregeld! Wat leuk dat je het zo plaatselijk kunt houden, en het eigenlijk het niet zo ver weg hoeft te zoeken! Organisatie Bedankt!! Medewerkers Heva Klimaat & Installatie te Varsseveld

Hoi Robbin en team,

We kenden jou en je bedrijf natuurlijk al vanwege je diverse optredens (briljante straattheateracts, ontzettend leuk kindervermaak in ons tentencomplex, etc.) voor onze feestvereniging, maar afgelopen weekend hebben we ook kennis mogen maken met één van je shows. Met onze bestuurs/commissieleden hebben we genoten van de Top2000-quiz! Fantastisch hoe jij, door je eigen enthousiasme, iedereen zo mee weet te krijgen in een ontzettend leuk spel! Ook onze complimenten voor Mark, met z’n fantastische gitaarspel, en Jari. We hebben een geweldige avond gehad. Dankjewel.

Robbin en co,

We hebben gisteren een supergezellige top-2000 quiz gehad bij de Radstake.

Een aanrader wat mij betreft!

Bedankt.

Carla

Gisteravond het geweldig spel Top 2000 olv Robbin en zijn mannen gespeeld.
De muziekkennis door de jaren heen werd behoorlijk op de proef gesteld en moest vaak vanuit de tenen komen. Spannend tot op het einde. Mannen bedankt voor een zeer geslaagde, gezellige avond!

Wij hebben Wie is de Mol zeilend gedaan waarbij we de opdrachten op de verschillende eilanden op ons aan het wachten waren.
Erg leuk en goed georganiseerd. Op voorhand was de samenwerking fijn. Wij wilde persoonlijke vragen en diverse producten toevoegen in het spel en dit was geen enkel probleem.
Kortom een leuke activiteit waarbij “hoe goed ken je je collega’s” tot uiting komt.

Bedankt voor de leuke middag!

Hoi Robbin en team,

Onlangs, tijdens onze familiedag, voor de 2e keer genoten van een door jullie georganiseerde middag! Nadat we een paar jaar geleden al “Ik hou van Holland” hadden gespeeld, stond nu de “Top 2000” op het programma en wat was het leuk! Wat werden we allemaal fanatiek 😉 . Top georganiseerd en gepresenteerd.
Heel veel succes met al jullie activiteiten. We zullen elkaar vast nog wel weer eens tegenkomen.
Groetjes,
Brigit

Wat brachten jullie een hilariteit op ons straattheaterfestival op 20 juni in Mijdrecht. De capriolen die jullie met en op de rollator en het scootmobiel midden tussen het publiek uithaalden in jullie outfit waren in een woord geweldig. Onverwacht, onvoorspelbaar en lachwekkend. Als dat geen straattheater is. Wij vinden van wel, en we zien elkaar graag weer in een andere verschijning.

Ha Robbin en team,
24 April 2015….. een zonovergoten dag, een top locatie, een flitsend programma en 50 tandartsen die zich fanatiek inzetten bij de 4 leuke activiteiten die jullie hadden bedacht. Plezier en ontspanning zijn de sleutelwoorden die in de evaluatie het meest worden genoemd. Jullie perfecte organisatie en begeleiding zorgden voor een dag die we niet snel zullen vergeten! Zeker voor herhaling vatbaar, we weten je nu te vinden! Groeten, Thea

Personeels feest gehad en geweldig vermaakt door Robin en zijn team.
Niet moeilijk doen, gewoon plezier maken .
Zeker aan te bevelen.
Hulde.

Beste Robbin en co,

Gisterenavond hebben weals aflsuiting van een vrijgezellendag het spel “top 2000” gespeeld.
Wat hebben we gelachen en wat waren we ook fanatiek!
Mede door jullie inzet en enthousiasme was het een super avond. Heel erg bedankt hiervoor.
En ga vooral zo door! Tot ziens

groetjes Ellen

Beste Robbin en Team,

Nog hartelijk dank voor de hele gezellige avond die wij hebben gehad op 14 november jl. Het Moordspel was fantastisch en super gespeeld. Onze complimenten voor de acteurs en de organisatie bij de Radstake.
Iedereen heeft veel plezier gehad tijdens de speurtocht naar de moordenaar. Het feestje werd na het moordspel uitbundig gevierd.
Hartelijk dank en veel succes voor de toekomst.
Annemieke

Beste Robbin,

Hartelijk dank voor de gezellige avond die wij gisteravond met collega’s hadden. Eerst heerlijk gegeten (complimenten voor de Radstake) en daarna de top 2000 quiz. Iedereen kwam goed los en deed goed mee. We hebben veel gelachen. Door jouw enthousiasme, je broer live op de gitaar, een echte desk met drukknoppen, een geluksrad, heb je ons een supergezellige avond bezorgd.
Bedankt Robbin, Jari en Mark!

Echt een aanrader voor een leuk avondje uit. Ga zo door!

Groeten,
Inge

Hartelijk dank voor de leuke avond die jullie ons bezorgd hebben (‘Wie is de spelbreker’). Echt een aanrader voor een gezellige avond voor vrienden/collega’s/personeelsfeest. Goed georganiseerd én betaalbaar! Tot een volgende keer!

Hallo Robin

Het aaltens publiek heeft genoten van de straattheater act Benidorm bastards.

Ik heb ook veel van jullie stunten gezien, het was echt vermaak.

Bedankt en succes verder en wie weet tot een volgende keer.

Mede dankzij Robbin en collega’s hebben we gisteren een super vriendendag gehad met een middagspel (wie is de mol) en avondspel (mannen tegen de vrouwen)! Deze activiteiten hadden leuke spelletjes en werden goed en enthousiast begeleidt door jullie! Beslist een aanrader voor een vrienden/familie-dag!!

Beste Robin en Team,

Enige maanden geleden hebben jullie een meer dan fantastische invullen gegeven aan de spelshow mannen tegen de vrouwen, in ons geval meiden tegen de jongens (14/15 jaar), want ook daar draaien jullie je hand niet voor om . We hebben enorm gelachen met de hele klas. Iedereen kreeg je op de vloer en enthousiast!
Namens het hele gezelschap ontzettend bedankt dat jullie geweest zijn op deze wensdag van Make-A-Wish *

Warme groet, Esther

Hallo Robbin,

Jouw recreatieteam heeft de vakantie op ‘It Soal’ gemaakt van onze dochter Rosalie van bijna 6.
Super bedankt!

Dag Robbin,

Petje af !!
De show “Ik hou van Holland” was een schot in de roos.
Geweldig, hoe je met je kameraad onze buurt “Noorderbroek” twee uur geboeid bezig kon houden.
Gezellige, korte activiteiten maakten het tot een levendige gebeurtenis.
Op jouw improvisatie werd een stevig appél gedaan, daar het geheel in een schuur plaats vond.
Prima gedaan.
Veel succes en plezier in de toekomst !

  Beste Henk,
  Hartelijk dank voor het plaatsen van deze erg leuke reactie!
  Wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.

  Vriendelijke groet,
  Robbin Breuer

Vandaag met ons team ‘wie is de mol’ gespeeld. Super organisatie, heeft ons een topdag bezorgd!!!

Begin maart hadden wij met ons koor een leuke avond met als
entertainment de top 2000 quiz van Robbin.
Dat was me nog eens een leuke zeer goed geslaagde avond !
We hebben er met zijn allen heel erg van genoten !.
Dit is beslist een aanrader voor een leuke avond !
Groetjes.

  Hartelijk Bedankt Ine!

  Wij vonden het ook erg leuk.
  Wat ons betreft graag tot een volgende keer.

  Vriendelijke groet,
  Robbin Breuer.

Gisteravond Top 2000!
Het was weer prima verzorgd, ziet er mooi uit!
Succes met alles!

  Hallo Nicole,

  Leuk dat je een berichtje hebt geplaatst! Bedankt.

  Groetjes!

Hallo Robbin,

Het uitje naar de Loosdrechtse plassen was een groot succes.
Ondanks dat het weer er niet zo goed uitzag en we in de bootjes het spel wie is de mol gingen spelen hebben we grote lol gehad. complementen voor jou en je team, jullie hebben het geweldig geregeld.

Hallo Robbin,

Ik wilde jullie bedanken voor de leuke avond.
Was erg gezellig.
Ik Hou Van Holland, is een mooi programma, met voor elk wat wils.
Ik vond de rondes grappig en mooi van lengte.
Ik heb enorm genoten…. en volgens mij de rest van de gasten ook.
De avond is omgevlogen, en zeker voor herhaling vatbaar.
Groetjes vanuit Halle

  Hartelijk bedankt voor het leuke berichtje.
  Wij vonden het ook ontzettend leuk om voor deze leuke groep onze show te mogen uitvoeren.
  Nogmaals dank en wat ons betreft heel graag tot een volgende keer.

  Vriendelijke groet,
  Robbin Breuer

Beste Robbin en rest van ‘t team.
Bedankt voor de geweldige middag die jullie de kinderen hebben bezorgd. Het was een fantastisch Sinterklaasfeest. Onze complimenten voor de manier waarop jullie de aandacht van zo veel kinderen van het begin tot het eind wisten vast te houden. Graag tot volgend jaar.

  Hartelijk dank voor het compliment.
  Wat ons betreft ook heel graag tot volgend jaar.

  Vriendelijke groet,
  Robbin Breuer.

Beste Robbin,

Zowel de kinderen als (groot)ouders hebben gisteren genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.

Sinterklaas had het grote boek up to date en de pieten haakten goed op het verhaal in.

Jullie hebben prima ingespeeld op het feit dat de zak met cadeautjes nog in de carport stond. (Die sjaal op de grond was toeval maar kwam goed van pas.)

Hoewel de kids in het begin nog erg onder de indruk waren van het bezoek van Sinterklaas, kwamen zij later gelukkig wel los. Het dansje was een grappige afsluiting.

Bedankt voor jullie goede optreden! Enne, de complimenten voor jouw zangkunsten

Mooie site Robbin! Ik wens je heel veel succes met je bedrijf. groet van Willy.

Hee Robbin,

Supergave site! succes gewenst!

Groet, Helga.

Hallo Robbin,

Je site ziet er supermooi en erg professioneel uit om trots op te zijn.
Je bent bij ons op het werk geweest(verpleeghuis Den Es)en hebt ons team bp 3 & 4 een super gezellige avond bezorgd met het spel “Ik hou van Holland”!Wij hebben erg genoten van de competitie tegen elkaar en hoe jij je rol speelt echt super!
We komen een volgende keer zeker bij jou terug,want we zijn ook erg benieuwd naar “Wie is de mol”. Dus je hoort zeker nog van ons.
We zullen jou zeker aanbevelen aan mensen die een gezellige avond willen !!!!!!!!!

Hallo Robbin,
Net jouw site bekeken. Is supermooi geworden, ook door de foto’s en het filmpje. Dat het maar veel bekendheid en opdrachten op mag leveren. Ook complimenten voor Tijn.

gr. K & M

Helemaal trotssss!! Toppie Robbin!! Gaat helemaal goed komen met jouwww!!! Knuffel!

Super leuke site Robbin!
Hier mag je trots op zijn.

Supertoffe site! Mag je zeker trots op zijn kanjer! X

Kealtjeeeeee!
Je site is super mooi geworden zeg, echt heel leuk. Daar mag je zeker trots op zijn, hopelijk heeft het ook echt effect en trekt het heeuuul veel klanten!! Ik zeg : Dikke prima en heel veel suczeum ermee.
Kussiesss