Over RB

RB Producties is opgericht door Robbin Breuer. “Met enthousiasme, creativiteit, passie en gedegen kennis van zaken ben ik in 2012 gestart met mijn eigen bedrijf RB Producties Theater en Events.

Samen met een team van enthousiaste en creatieve mensen doe ik er alles aan om ieder evenement te ‘’ontsaaien’’.
Het is iedere keer weer een uitdaging om van ieder feest een onvergetelijk succes te maken. Juist dat maakt ons werk zo leuk! Vorig jaar is het ons nog gelukt om 70 tandartsen zo ver te krijgen dat zij vol enthousiasme de meest bizarre proeven uitvoerden in onze versie van Expeditie Robinson!  Een tandarts uit Putten vertelde: ‘’De ene dag sta je gaatjes te vullen en de andere dag sta je met volledige focus en een bezweet voorhoofd van de spanning , vuur te maken om vervolgens met de juiste sleutel de kluis te openen, FANTASTISCH!”

Robbin studeerde in 2017 af en was al ondernemer tijdens zijn opleiding Kunst en Economie aan de HKU. Zijn bedrijf, RB Producties Theater & Events, groeide tijdens zijn studie uit tot een gewaardeerd entertainment-bureau, dat zich onderscheidt door spellen die tot in de details zijn aangekleed met decor en live-muziek. Jong, fris en fruitig is wat zijn concepten kenmerkt. Met veel persoonlijke aandacht ontsaaien zijn spellen elk congres of lange dag op kantoor.

Ontsaaien <f> <ov.ww.; ontsaaide, h. ontsaaid>

            0.1 het ontdoen van saaiheid, dus boeiend, geanimeerd en vermakelijk

Werkwijze

Omdat wij een klein bedrijf zijn, zijn de communicatielijnen kort en helder en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht in het traject. Goed luisterend naar uw wensen en gebruik makend van onze ervaring , maken wij voor elk evenement een creatief en passend voorstel uit ons uitgebreide en diverse aanbod aan groepsactiviteiten, spelshows of theater acts. Wij leggen dit aan u voor en passen het eventueel aan tot het volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Onze missie

RB Producties wil een onvergetelijke interactie tussen mensen creëren, door het creatief, muzikaal, professioneel en met passie “ontsaaien” van bedrijfsfeesten, teambuildingsactiviteiten, personeelsfeesten en andere evenementen.

Onze Kernwaarden

Het is ons doel om uw evenement op een onvergetelijke, creatieve manier te ontsaaien. Om dit te bereiken werken we bij alles wat wij doen vanuit onze kernwaarden:

  • Verbindend
  • Ondernemend
  • Deskundig
  • Creatief

Onze partners:

WIEK is een samenwerkingsverband tussen bedrijven die elkaar vinden in het geloof dat theater een prachtig medium is om mensen sympathischer en de wereld mooier te maken.
Ze delen het motto: delen is vermenigvuldigen. Vandaar WIEK, de wieken van de molen vormen het teken van vermenigvuldigen (de X) en door samen te werken kunnen zij meer wind vangen, waardoor de molen sneller gaat draaien.
Wiek is ook een deftig woord voor vleugel en op deze vleugel worden de partners gedragen. De oorsprong van deze vleugel ligt in het logo van het bedrijf dat in 1997 begon met het zoeken van talenten en krachten in mensen, om deze mensen vervolgens te laten vliegen.
Partners in WIEK moedigen elkaar aan. Zij willen elkaar verder brengen.
Dat kan ook alleen, maar zij geloven dat ze samen verder komen. Ze kleuren graag buiten de lijntjes en willen hun kennis en ervaring delen met elkaar en hun omgeving.
Daar wordt de wereld mooier van, vinden zij.

Dat doen de partners met via verhalen op scholen, bedrijven en de Nederlandse schouwburgen. Elk met hun eigen expertise: educatie, business entertainment en vrije voorstellingen.

www.vanengelenburgtheater.nl

www.2bemoved.nl

www.theaterinschool.nl

Met vriendelijke groet,

Robbin Breuer
 

RB Producties Theater & Events

Deskundig in ontsaaien
info@rbproducties.nl
+ 31 (0)6 207 791 55
www.rbproducties.nl


  Ontsaaien <f> <ov.ww.; ontsaaide, h. ontsaaid>

            0.1 het ontdoen van saaiheid, dus boeiend, geanimeerd en vermakelijk