Over RB

Interview Gelderse Post ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van RB Producties

We spreken met de oprichter van RB Producties, Robbin Breuer. Hij komt van oorsprong uit Varsseveld en is in 2012 begonnen met zijn bedrijf. Robbin vertelt: “Op 19 jarige leeftijd, toen ik nog op de toneelschool zat, ben ik op kleine schaal begonnen met mijn bedrijf. Ik verkocht acts aan festivals, deed Sinterklaasshows en organiseerde het spel ‘Ik hou van Holland’ voor bedrijven.

”In de afgelopen jaren is zijn bedrijf behoorlijk gegroeid, waarbij zijn motto ‘deskundig in ontsaaien’ is. “We hebben uiteenlopende concepten ontwikkeld voor bedrijfsevenementen en dit inmiddels al 850 keer gedaan. We denken altijd met de klant mee, en hebben inmiddels een uitgebreid aanbod. Denk aan Expeditie Robbinson en Wie is de Mol?. Maar ook Escape Island, wat zich afspeelt op de Loosdrechtse Plassen.” Maar ook muziek is iets wat Robbin graag laat terugkomen in zijn concepten. “Wat ook altijd een groot succes is, is de Top 200 quiz. Die doen we altijd met live muziek, waar we volgens mij redelijk uniek in zijn. Mijn broer speelt gitaar in de band, en ik zing. Het wordt altijd heel goed ontvangen, en dat maakt het ook ontzettend leuk om te doen.

Je bedrijf bestaat nu 10 jaar. Hoe zie je de toekomst voor je? “We zijn altijd in ontwikkeling om nieuwe concepten te bedenken, zodat we telkens een verfrissend aanbod hebben. En daarnaast zijn we begonnen met het organiseren van bedrijfsevenementen van A tot Z. Dus activiteit, locatie, eten en drinken, enzovoort. Alles aansluitend bij de wensen van de klant. ‘Ontzorgen’ noemen we dat.”

Wat maakt dat je dit werk zo graag doet? “We merken dat onze concepten altijd heel goed worden ontvangen. De mensen die meedoen zijn vaak erg enthousiast, en daar haal ik dan ook weer energie uit. Die wisselwerking vind ik ontzettend leuk, dus op naar de volgende 10 jaar!” ‘J. van den Berg’

Over RB-Producties
Het is een klein bedrijf, waardoor de communicatielijnen kort en helder zijn. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht in het traject met de klant. Goed luisterend naar de wensen van  klanten maakt RB-producties voor elk evenement een uniek voorstel. Alles is maatwerk. Inmiddels is het aanbod heel divers: van groepsactiviteiten tot zandtekenen, cabaret-op-maat, spelshows en straattheateracts. 

Missie
RB Producties wil een onvergetelijke interactie tussen mensen creëren.

Kernwaarden
Het is hun doel om evenementen op een onvergetelijke, creatieve manier te ontsaaien. 

Ontsaaien <f> <ov.ww.; ontsaaide, h. ontsaaid>

Om dit te bereiken werken we bij alles wat wij doen vanuit onze kernwaarden:

  • Verbinden
  • Inspireren
  • Motiveren
  • In beweging brengen


Partners
RB-producties is aangesloten bij WIEK.
WIEK is een samenwerkingsverband tussen bedrijven die elkaar vinden in het geloof dat theater en spel een prachtig medium is om mensen empathischer te maken en daarmee de wereld mooier.

Deze partners zijn: 
www.vanengelenburgtheater.nl
 www.2bemoved.nl
www.theaterinschool.nl
 www.goudenlijntheater.nl

Lees meer over Wiek https://www.vanengelenburgtheater.nl/wiek.html

Contact RB Producties Theater & Events

Deskundig in ontsaaien
info@rbproducties.nl
+ 31 (0)6 207 791 55
www.rbproducties.nl